Gâteaux
Letter et number cake: 6-8 parts, 24€ et le 12-14 parts, 36€.
Layer cake: 6-8 parts, 25€ et le 8-10 parts, 30€, 12-14 parts ,40€.
Bavarois: 4-6 parts 15€, 6-8 parts 20€, 8-10 parts 25€ et le 12-14 parts 32€. Pour les parfums, nous consulter.
Fraisier: 4-6 parts 15€, 6-8 parts 20€, 8-10 parts 24€, 12-14 32€.
Uniquement de Mars à Octobre pour garantir un produit de qualité.
Gâteau macaron: 4-6 parts 15€, 6-8 parts 20€, 8-10 parts 24€ et le 12-14 parts 32€.
3 Chocolats: 4-6 parts 12€, 6-8 parts 20€, 8-10 parts 25€ et 12-14 parts 32€.
Royal chocolat: 4-6 parts 12€, 6-8 parts 18€, 8-10 parts 23€ et le 12-14 parts 30€.
Forêt noire: 4-6 parts 13€, 6-8 parts 18€, 8-10 parts 22€ et 12-14 parts 30€.
Paris Brest: 6-8 parts 10€ et 12 parts 16€.
Tarte aux fruits: 6 parts 12€, 12 parts 18€.
Tarte citron meringuée: 6 parts 12€, 12 parts 16€.
Tarte aux fraises: 6 parts 12€ et 12 parts 16€.
Tarte bourdaloue: 6 parts 11€ et le 12 parts 16€.
Tarte aux pommes: 6 parts 10€ et le 12 parts 15€.
Tropézienne: 6 parts 10€ et le 12 parts 15€.
Mascotte: 4-6 parts 11€, 6-8 parts 18€, 8-10 parts 23€ et le 12-14 parts 30€.
Flan: 12 parts 12€.
Galette: 4-6 parts 9€, 6-8 parts 12€ et le 12 parts 15€.
Pour les bûches, nous consulter.
Petits fours: à partir de 20 pièces minimum, 0,70€ pièce.